Botox

Istaknite svoju prirodnu ljepotu


Naslovna

   >  

Botox

Što je botox?


Botox tretmani su postali sinonim za sigurnost i učinkovitost u području anti-aginga. Naša klinika je ponosna na stručnost koja stoji iza svake aplikacije. Koristimo visokokvalitetne proizvode i tehnike kako bismo postigli prirodan i dugotrajan rezultat. S povjerenjem prepustite Vašu ljepotu u naše ruke. Aplikacijom botulinum toksina smanjujemo ili u potpunosti blokiramo mišićnu aktivnost određenih mišića lica. Smanjivanjem njihove funkcije smanjuje se vidljivost bora na licu koje su posljedica njihovog djelovanja. Rezultat je svježiji, mlađi izgled.

Botox tretmani ne samo da mogu smanjiti bore, već i revitalizirati Vaš izgled. Naša klinika je posvećena Vašem dobrostanju i sigurnosti tijekom cijelog procesa. Prepustite se našem iskusnom timu kako biste otkrili kako Botox može obogatiti Vašu prirodnu ljepotu i osvježiti Vašu pojavu.

Ovaj postupak se često odabire iz različitih razloga:

•   Smanjenje bora i finih linija: Botox je učinkovit u smanjenju vidljivosti bora oko očiju (podočnjaci), između obrva (središnji dio čela) i oko usana.
•   Prevencija nastanka novih bora: Mnogi ljudi biraju Botox kako bi spriječili nastanak novih bora. Redoviti tretmani mogu usporiti proces starenja kože.
•   Poboljšanje samopouzdanja: Osobe često primjećuju povećanje samopouzdanja nakon tretmana Botoxom, jer se osjećaju mlađe i svježije.

Usluge botoxa koje medicinski centar Kuna&Perić nudi su:

•  Terapija blefarospazma
•  Terapija bora lica
•  Aplikacija Botoxa


Ukoliko se odlučite za operativno liječenje, plaćen prvi pregled (konzultacija) će se odbiti od cijene operativnog zahvata.

U cijenu operativnog zahvata ulazi toaleta i kontrola rane drugi dan, antibiotska mast za operativnu ranu, kontrola i vađenje šavova za 7 dana.Ako želite saznati više o našim uslugama botoxa te osigurati najbolju skrb za svoje zdravlje i budućnost, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da odgovori na sva Vaša pitanja i dogovori termine pregleda prilagođene Vašim potrebama. Vaše zdravlje je važno, a mi smo ovdje da vam pružimo vrhunsku skrb i podršku. Za okvirne cijene provjerite cjenik usluga.